Lidt om mig og min blog!

Lidt om mig og min blog!

Hey !

Så er jeg sprunget ud i at lave min egen blog, det er noget jeg har overvejet længe, men ikke turde give mig i kast med før nu!
Jeg er som i nok har gættet, meget glad for tasker og selvføligelig skulle min blog da handle om det!

Det er en obsesion jeg har haft siden jeg var lille. En smuk taske kan drage mig og gøre mig virkelig glad. For mig er det ikke en genstand, (selvom den da har visse fordele) men nærmere et stykke kunsthåndværk som fortjener opmærksomhed og kærlighed!

Jeg har selv efterhånden en del tasker – nogen vil mene alt for mange, men det er da nødvendigt at have en til enhver lejlighed hvis du spørger mig! Det er rart at have muligheden for at skifte ud, alt efter anledning og humør ikke mindst 😉

 

Jeg vil her på bloggen fortælle om tasker jeg finder smukke og anvendelige og prøve at finde alternativer til designer tasker, så du får muligheden for at tilføje dem til din samling. Desuden vil jeg give styling inspiration, så du måske kan få nogle nye og gode ideer til hvordan du vil sammensætte din nye taske og garderobe.

Håber i vil tage i godt i mod den og jeg glæder mig meget til at dele min store passion med jer!

xx Nanna

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mig og min blog!